Footprint 2-Person UL - ID: PL10995

UrbergFootprint 2-Person UL

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Footprint 2-Person UL

Footprint 2-Person UL är ett tältgolv Nylon on telttalattia, joka sopii Urbergin 2-Person UL telttaan. Lattia peittää sisäteltan ja esiteltan lattia-alueen. Hyöty footprintistä on, että suojaat teltan lattiaa kulumilta, pidennät tuotteen käyttöikää sekä vähennät maasta nousevan kosteuden kertymistä telttaan, koska kosteuden ei ole niin helppo tulla kahden lattia läpi. Hyvä puoli on myös, että saat kuivan ja hienon esiteltan. Footprint 2-Person UL on helppo asentaa samoilla telttatikuilla kuin telttakin.

 • Käy yhteen Urbergin 2-Person UL teltan kanssa
 • Suojaa teltan lattiaa
 • Pidentää teltan käyttöikää
 • Vähentää kosteutta teltassa
 • Helppo koota
 • Materiaali: 68D 210T PU
 • Vesipilari: 3000 mm WR C0

Tuotteen Footprint 2-Person UL ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kokonaispaino: 370 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Telttatarvikkeet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!