Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Footprint 2-Person Trekking Tunnel Tent - ID: PL10996

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergFootprint 2-Person Trekking Tunnel Tent

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Footprint 2-Person Trekking Tunnel Tent

Footprint 2-Person Trekking Tunnel Tent on lattiasuoja, joka sopii Urbergin 2-Person Trekking Tunnel Tent. Footprint suojaa lattiaosan teltan ja esiteltan alta. Hyöty footprintistä on, että se suojaa teltan omaa lattiaa kulumilta ja näin pidentää teltan käyttöikää ja vähentää teltan sisään kertyvän kosteuden muodostumista, koska kosteuden on vaikeampi haihtua kahden lattia läpi. Hyötynä on myös kuiva esiteltta. Lattia on helppo laittaa paikoilleen samoilla telttakepeillä kuin telttakin.
 • Käy yhteen Urbergin 2-Person Trekking Tunnel Tent kanssa
 • Suojaa teltan lattiaa
 • Pidentää teltan käyttöikää
 • Vähentää kosteutta teltan sisällä
 • Helppo asentaa
 • Materiaali: 68D 210T PU
 • Vesipilari: 3000 mm WR C0
Tuotteen Footprint 2-Person Trekking Tunnel Tent ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kokonaispaino: 510 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Telttatarvikkeet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!