Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Folva LT Shorts Women's - ID: PL11355

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergFolva LT Shorts Women's

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Folva LT Shorts Women's

Urbergin Folva LT Shorts Women's ovat naisten ulkoilushortsit, jotka on valmistettu kevyestä stretch-materiaalista, jonka pinnalla on vettä hylkivä kyllästys, joka tarjoaa optimaalisen liikkumisvapauden ja sääsuojan seikkailujesi aikana. Shortseissa on lyhyt joustava vyötärönauha, kaksi avointa käsitaskua ja vetoketjullinen reisitasku, jossa voit säilyttää pikkutavaroitasi. Vahvistettua haarasaumaa on siirretty eteenpäin minimoimaan hankautumisvaara pitkien vaelluspäivien aikana.
 • Kevyt joustava materiaali
 • Fluorihiilivapaa kyllästys hylkii kosteutta ja likaa pinnalta
 • Kaksi avotaskua
 • Yksi vetoketjullinen reisitasku
 • Lyhyt resori vyötäröllä
 • Vyötärölenkit
 • Vahvistettu ja eteenpäin siirretty haarasauma
 • Sisälahkeen sauma koossa 38: 23 cm

Materiaali: 88 % polyesteriä, 12 % elastaania
Tuotteen Folva LT Shorts Women's ominaisuuksia:
Lahkeen pituus: Lyhyet
Päämateriaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Tuulenpitävät: Ei
Paino: 185 g
Taskujen määrä: 3
Stretch: Kyllä
Vahvistettuja osia: Ei
Takataskujen määrä: 0
Reisitaskujen määrä: 1
Etutaskujen määrä: 2
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!