Folding Knife - ID: PL10469

Outlet

UrbergFolding Knife

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Folding Knife

Folding Knife on Urbergin monipuolinen veitsi, jossa on osittain hammastettu terä, lasimurskain ja hihnaleikkuri. Veitsessä on pitoa helpottava G10-kahva ja se sopii erinomaisesti leirintäalueelle, patikointiin tai retkille.
Koko: 112x43x20 mm
Tuotteen Folding Knife ominaisuuksia:
Terän tyyppi: Eräpuukko
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Teräslaatu: 420 stainless steel
Terän pituus: 85 mm
Väistin: Ei
Kokonaispituus: 112 mm
Paino: 130 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Veitset ja puukot

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!