Flashlight Zoom LED - ID: PL10851

Kampanja

UrbergFlashlight Zoom LED

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Flashlight Zoom LED

Flashlight Zoom LED on voimakas Urbergin taskulamppu, jonka päätä voidaan nostaa ylös ja painaa alas lähentämiseksi ja loitontamiseksi. Älykkään zoomaustoiminnon lisäksi taskulampussa on myös kolme erilaista valoasetusta - vahva, heikko ja vilkkuva. Kevyen ja kompaktin muotoilun ansiosta se on kätevä ottaa mukaan taskuun vaellukselle tai iltakävelylle.
•CREE XP-G3 LED
•Virtapainike
•3 eri valotilaa - voimakas, heikko ja vilkkuva
•Virtalähteeksi 3 AAA-paristoa (mukana)
•Lähennä ja loitonna nostamalla ja laskemalla päätä

Tuotteen Flashlight Zoom LED ominaisuuksia:
Vesisuojaus: IPX4
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Akunkesto: 18 h
Ladattavat paristot/akku: Ei
Mitat (P x L x K): 134x39 mm
Paino: 137.7 g
Paristojen määrä: 3 kpl
Mukana paristot: Kyllä
Säädettävä valokeila: Kyllä
Valoteho: 300 Lm
Valokeilan enimmäispituus: 180 m
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Taskulamput

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!