Flashlight Pocket - ID: PL10853

Kampanja

UrbergFlashlight Pocket

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Flashlight Pocket

Flashlight Pocket on pieni ja näppärä Urbergin taskulamppu, jonka päätä voidaan nostaa ylös ja painaa alas lähentämiseksi ja loitontamiseksi. Älykkään zoomaustoiminnon lisäksi taskulampussa on myös kaksi erilaista valoasetusta - vahva ja heikko. Kevyen ja kompaktin muotoilun ansiosta se on helppo ottaa mukaan taskuun vaellukselle tai iltakävelylle. Integroidun metallikiinnikkeen avulla voit käyttää sitä joko vyöllä tai kiinnittää reppuusi.
•CREE XT-E
•Virtapainike
•2 eri valotilaa - vahva ja heikko
•Virtalähde 2 x AAA-paristo (mukana)
•Lähennä ja loitonna nostamalla ja laskemalla päätä
•Muovilinssi
Metallikiinnike

Tuotteen Flashlight Pocket ominaisuuksia:
Vesisuojaus: IPX4
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Ladattavat paristot/akku: Ei
Mitat (P x L x K): 149x15 mm
Paino: 30.6 g
Paristojen määrä: 2 kpl
Mukana paristot: Kyllä
Valoteho: 114 Lm
Valokeilan enimmäispituus: 23 m
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Taskulamput

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!