Fiberglass Pole G1 - ID: A027501

OUTLET
Lisäale 10% - KOODI

UrbergFiberglass Pole G1

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Fiberglass Pole G1

Urbergin fiberglass Pole G1 on uskomattoman kevyt ja osiin otattavissa oleva kajakkimela lasikuidusta. Aseta se oikeaan pituuteen ja asentoon, niin olet valmis seikkailuun.
Fiberglass Pole G1 on kätevä lukitus, jotta melan saa oikeaan pituuteen ja kulmaan.

Melan koko: 44X18 cm
Melan paino: 280 g +/- 10 g
Tuotteen Fiberglass Pole G1 ominaisuuksia:
Koottava: Kyllä
Käyttöalue: Kajakit
Säädettävä pituus: 218-230 cm
Materiaali: Lasikuitu
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 0.9 kg
Säädettävä pituus: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Melat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!