Extra Wide Sleeping Bag - ID: PL10225

Syksyn Lisäalennus
Lisäale 10% - KOODI

UrbergExtra Wide Sleeping Bag

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Extra Wide Sleeping Bag

Urbergin Extra Wide Sleeping Bag -makuupussi on erityisen leveä makuupussi sinulle, joka pidät tilavuudesta! Mallin ympärysmitta hartioiden kohdalta on 208 cm, joka takaa, että makuupussissa ei ole ahdasta. Suuremmasta leveydestään huolimatta Extra Wide Sleeping Bag -makuupussi painaa yllättävän vähän sen synteettisen Sorona Common -täytteen ansiosta, jolla on erittäin hyvä eristyskyky. Vetoketjun vuorattu kanava vähentää lämpöhukkaa ja ergonomisesti muotoiltu huppu voidaan säätää mieltymystesi ja makusi mukaan. Makuupussin sisällä olevassa säilytystaskussa pidät sinulle tärkeimmät tavarat käden ulottuvilla.
•Ympärysmitta hartioilta: 208 cm
•Mukana puristava pakkauspussi
•Muumion mallinen
•Ergonomisesti muotoiltu, säädettävä huppu
•Sisällä säilytystasku
•Jalkopään silmukat helpottavat ripustamista
•Kaksisuuntainen YKK-vetoketju
•Materiaali: 210T ripstop-polyesteriä
•Täyte: 7-reikäistä onttoa kuitua, 2 x 165 g/m²
•Pakkauskoko: 47x25Vinkkejä! Lämmön ylläpitämiseksi yöllä on tärkeää panostaa hyvään ja eristävään makuualustaan, koska useimmiten kylmä maa aiheuttaa makuupussissa palelemisen.

Vinkkejä 2! Makuupussin pintakerroksen ja eristyskyvyn ylläpitämiseksi makuupussi on hyvä pestä aika ajoin. Pese makuupussi 30 ºC:ssa miedolla pesuaineella ohjelmalla, joka on tarkoitettu synteettisille materiaaleille. Rumpukuivaa se tennispallojen kanssa matalassa lämpötilassa ja ota makuupussi pari kertaa kesken kuivauksen ulos ravisteltavaksi, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Varmista, että se on täysin kuiva, ennen kuin laitat sen säilytykseen.
Tuotteen Extra Wide Sleeping Bag ominaisuuksia:
Paino: 2180 g
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Sukupuoli: Unisex
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Käyttäjän maksimipituus: 190 cm
Täyte: Synteettinen
Lämpökaulus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!