Ervik Merino Boxers Men (Autumn 2022) - ID: PL11167

Outlet

UrbergErvik Merino Boxers Men (Autumn 2022)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Ervik Merino Boxers Men (Autumn 2022)

Urbergin miesten Ervik Merino Boxer Men - bokserimallin alushousut on valmistettu pehmeästä ja mukavasta mulesing-vapaasta merinovilla- ja Tencel-sekoituksesta. Alushousuissa on vyötäröllä joustavat materiaalit, Urberg-logo.
Materiaali: 60% villaa, 40% lyocelliä.

Huom! Koot pienet, joten suosittelemme tilaamaan yhtä kokoa isomman koon kuin normaalisti.
Tuotteen Ervik Merino Boxers Men (Autumn 2022) ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Koko: Tavallista pienempi koko
Materiaali: Merinovilla
Kompressio: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Alusvaatteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!