Ervik Merino Boxers Men - ID: PL11167

25% - KOODI

UrbergErvik Merino Boxers Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Ervik Merino Boxers Men

Urbergin miesten Ervik Merino Boxer Men - bokserimallin alushousut on valmistettu pehmeästä ja mukavasta mulesing-vapaasta merinovilla- ja Tencel-sekoituksesta. Alushousuissa on vyötäröllä joustavat materiaalit, Urberg-logo.
Materiaali: 60% villaa, 40% lyocelliä.

Huom! Koot pienet, joten suosittelemme tilaamaan yhtä kokoa isomman koon kuin normaalisti.
Tuotteen Ervik Merino Boxers Men ominaisuuksia:
Koko: Tavallista pienempi koko
Materiaali: Merinovilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kompressio: Ei
Litteät flatlock-saumat: Kyllä
Sepalus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Alusvaatteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!