Emaljmugg 450 ml - ID: PL11102

Kampanja
20 % extra - KOODI

UrbergEmaljmugg 450 ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta: <br> Urberg - Emaljmugg 450 ml

Urbergin emalimuki 450 ml on tyylikäs muki, jossa on emalipinta. Tämä pinta on turvallinen ruualle ja juomille. Emali kestää likaa ja tahroja ja pysyy hyvänä vuodesta toiseen käsintiskauksella.
  • Tilavuus: 450 lm
  • Emalipinta
  • Käsintiskaus lisää tuotteen käyttöikää
Tuotteen Emaljmugg 450 ml ominaisuuksia:
Materiaali: Emali/metalli
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!