Emaljmugg 340 ml - ID: PL11372

Kampanja

UrbergEmaljmugg 340 ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Emaljmugg 340 ml

Urbergin Emaljmugg 340 ml on klassinen emalimuki. Emali auttaa pitämään lian ja tahrat poissa ja on turvallinen materiaali ruualle ja juomalle.
Suosittelemme emalimukin pesemistä käsin, näin voit pidentää tuotteen käyttöikää. Tällöin voit nauttia tuotteesta monta vuotta.
Tuotteen Emaljmugg 340 ml ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Materiaali: Emali/metalli
Paino: 105 g
Tilavuus: 340 ml
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!