Eidsvåg Hybrid Vest Women - ID: PL11340

Kampanja
BLACK WEEK

UrbergEidsvåg Hybrid Vest Women

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Eidsvåg Hybrid Vest Women

Urbergin Eidsvåg Hybrid Vest Women on liivi naisille. Liivi on tuulenpitävä ja topattu etuosa lämmittää, kun tarvitset juuri sitä eniten. Selkäosa on joustavasta trikookankaasta antamaan enemmän liikkumisvapautta ja auttamaan tehokkaasti kosteuden poistossa. Sivuilla on taskut ja helman sekä kainaloiden kohdalla on joustava reunanauha.
  • Selkäkappaleen pituus koossa M: 67 cm
Materiaali: 100% polyesteri
Materiaali 2: 88% polyesteri, 12% elastaani
Toppaus: 100% polyesteri
Tuotteen Eidsvåg Hybrid Vest Women ominaisuuksia:
Istuvuus: Normaali
Päämateriaali: Polyesteri
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Vettähylkivä: Ei
Toppaus: Kevyt toppaus
Huppu: Ei
Taskujen määrä: 2
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Ei
Heijastin: Ei
Täyte: Synteettinen
Välikerros: Kyllä
Päällysvaate: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!