Drybag Set - ID: PL10047

UrbergDrybag Set

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Drybag Set

Drybag Set on kuuden vedenpitävän pakkauspussin setti Urbergilta. Pussit on valmistettu kestävästä 20D ripstop nylonista, ja niissä on rullasulku. Ota pakkaupussit mukaan vaellukselle, melontareissulle tai matkalle pitämään vaatteesi ja muun omaisuutesi järjestyksessä.
Materiaali: 380T 20D Ripstop nylon

DryBag Set sisältää pakkauspusseja kolmessa eri koossa:

3 x 1,5 L
2 x 7 L
1 x 20 L
Tuotteen Drybag Set ominaisuuksia:
Vedenpitävä: Kyllä
Kompressio: Ei
Rullasulku: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Pakkauspussit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!