Drybag Set - ID: PL10047

Kampanja

UrbergDrybag Set

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Drybag Set

Drybag Set on kuuden vedenpitävän pakkauspussin setti Urbergilta. Pussit on valmistettu kestävästä 20D ripstop nylonista, ja niissä on rullasulku. Ota pakkaupussit mukaan vaellukselle, melontareissulle tai matkalle pitämään vaatteesi ja muun omaisuutesi järjestyksessä.
Materiaali: 380T 20D Ripstop nylon

DryBag Set sisältää pakkauspusseja kolmessa eri koossa:

3 x 1,5 L
2 x 7 L
1 x 20 L
Tuotteen Drybag Set ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Kyllä
Kompressio: Ei
Rullasulku: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Pakkauspussit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!