Double Wall 710 ml - ID: PL10707

Outlet

UrbergDouble Wall 710 ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Double Wall 710 ml

Urbergin Double Wall 710 ml on terästermos kaksoisseinillä ja tyhjiöeristyksellä, joka pitää juomasi kylmänä tai kuumana useita tunteja! Termoksessa on tiivistetty suuaukko, joka estää vuodot, ja korkissa oleva joustava silikonisilmukka helpottaa sen mukana kuljettamista tai kiinnittämistä reppuun retkeillessä.
Termospulloon kaadettu kiehuva vesi säilyy lämpimänä seuraavasti:
6 tuntia = 65 °C

•Ruostumaton terästä, 304SS, sekä sisä- että ulkoseinissä
•Kansi BPA-vapaata muovia
•Aukon silikonitiiviste estää vuotoja
•Silikoni silmukka
•HUOM! Ei kestä konepesua

Tuotteen Double Wall 710 ml ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Halkaisija x Korkeus: 70x280 mm
Pikakorkki: Ei
Paino: 356 g
Sisäpuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Ulkopuoli ruostumatonta terästä: Kyllä
Tilavuus: 710 ml
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Termokset

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!