40 % - KOODI

UrbergDeluxe Airmat

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Deluxe Airmat

Urbergin Deluxe Airmat on mukavin makuualusta ja sopii erinomaisesti heille, jotka asettavat erittäin korkean mukavuuden etusijalle alhaisen painon ja pakkaustilavuuden sijaan. Delux Airmat on 7,5 cm paksu ja 66 cm leveä, mikä antaa sinulle todella hyvät yöunet erämaassa.
•Täytetään käsin mieluiten Urberg Drybag Pump -pumpulla, jolloin kosteaa uloshengitysilmaa ei pääse makuualustaan muodostamaan hometta
•Materiaali: 190T polyesteriä / 30D joustopolyesteriä

Tuotteen Deluxe Airmat ominaisuuksia:
Eristysmateriaali: Ilma/Vaahtomuovi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Kevät-/Kesäkäyttöön (yli 0 °C)
Ulkomitat (P x L): 195x66 cm
Mitat pakattuna noin: 30x14 cm
Paino: 1194 g
Eristävyys, R-arvo: 1,9
Paksuus: 7,5 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Ilmatäytteiset makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!