Deluxe Airmat - ID: PL10053

Kampanja

UrbergDeluxe Airmat

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Deluxe Airmat

Urbergin Deluxe Airmat on mukavin makuualusta ja sopii erinomaisesti heille, jotka asettavat erittäin korkean mukavuuden etusijalle alhaisen painon ja pakkaustilavuuden sijaan. Delux Airmat on 7,5 cm paksu ja 66 cm leveä, mikä antaa sinulle todella hyvät yöunet erämaassa.
•Täytetään käsin mieluiten Urberg Drybag Pump -pumpulla, jolloin kosteaa uloshengitysilmaa ei pääse makuualustaan muodostamaan hometta
•Materiaali: 190T polyesteriä / 30D joustopolyesteriä

Tuotteen Deluxe Airmat ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Kevät-/Kesäkäyttöön (yli 0 °C)
Ulkomitat (P x L): 195x66 cm
Eristysmateriaali: Ilma/Vaahtomuovi
Pituus: 195 cm
Mitat pakattuna noin: 30x14 cm
Paino: 1194 g
Eristävyys, R-arvo: 1.9
Paksuus: 7.5 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Puhallettavat makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!