Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Cotton T-Shirt Men - ID: PL11352

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

UrbergCotton T-Shirt Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Cotton T-Shirt Men

Urbergin Cotton T-Shirt Men on pehmeä ja mukava t-paita miehille, joka valmistetaan luomupuuvillasta. 1% for the planet-logo rinnassa.
Materiaali: 100% puuvilla
Tuotteen Cotton T-Shirt Men ominaisuuksia:
Napitus: Ei
Istuvuus: Normaali
Materiaali: Puuvilla
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vetoketju: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki T-paidat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!