Cooler Bag G4 12 L - ID: PL10622

Kampanja
BLACK WEEK

UrbergCooler Bag G4 12 L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Cooler Bag G4 12 L

Urbergin Cooler Bag G4 12 L on pehmeä mutta silti vakaa kylmälaukku, johon mahtuu 12 litraa. Säädettävä olkahihna, etutasku ja suuri suuaukko. Helppo puhdistaa ja vie hyvin vähän tilaa tyhjänä.
Materiaali: 600 D polyesteriä valkoisella PEVA-eristeellä

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 %:n vuotuisesta liikevaihdostaan arvostetulle ympäristöjärjestölle. Joten kun valitset URBERG® -tuotteen, otat myös aktiivisen roolin upean planeettamme suojelemisessa. Lue lisää aiheesta 1 % planeetalle

Tuotteen Cooler Bag G4 12 L ominaisuuksia:
Mitat (P x L x K): 29 x 16 x 28 cm
Pakkaustilavuus: 12 L
Paino: 305 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kylmälaukut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!