Cooler Bag G3 8 L - ID: PL10621

Kampanja

UrbergCooler Bag G3 8 L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Cooler Bag G3 8 L

Urbergin Cooler Bag G3 8 L on pehmeä, mutta kuitenkin tukeva kylmälaukku, johon mahtuu 8 litraa. Tuotteessa on säädettävä olkaremmi, etutasku ja iso luukku päällä. Kylmälaukku on helppo puhdistaa ja sen voi säilyttää pienessä tilassa.
Materiaali: 600 D polyesteriä ja valkoinen PEVA eristys

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 % vuosittaisesta liikevaihdostaan voittoa tavoittelemattomalle ympäristöä suojelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Kun valitset tuotteen, jossa on merkintä URBERG®, olet aktiivisesti mukana pelastamassa maapalloamme.


Tuotteen Cooler Bag G3 8 L ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mitat (P x L x K): 26x15x26 cm
Mitat (P x L x K): 260x150x260 mm
Pakkaustilavuus: 8 L
Paino: 255 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kylmälaukut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!