Cooler Bag 16 L - ID: PL10623

UrbergCooler Bag 16 L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Cooler Bag 16 L

Urbergin Cooler Bag G4 16 L on pehmeä mutta kuitenkin tukeva kylmälaukku, johon mahtuu 16 litraa. Tuotteessa on olkaremmi, etutasku ja iso avattava luukku päällä. Kylmälaukku on helppo puhdistaa ja se vie erittäin vähän tilaa tyhjänä.
Materiaali: 600D, jossa valkoinen PEVA eristys

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 % vuosittaisesta liikevaihdostaan voittoa tavoittelemattomalle ympäristöä suojelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Kun valitset tuotteen, jossa on merkintä URBERG®, olet aktiivisesti mukana pelastamassa maapalloamme.


Tuotteen Cooler Bag 16 L ominaisuuksia:
Mitat (P x L x K): 30x21x31 cm
Pakkaustilavuus: 16 L
Paino: 345 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kylmälaukut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!