Compression Bag M - ID: PL11605

Pikkujoulut
25% - KOODI

UrbergCompression Bag M

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Compression Bag M

Urbergin Compression Bag M on kompressiopussi makuupussille tai muille varusteille. Pakkauspussi on valmistettu kestävästä polyesteristä ja sen pinnassa on vettä hylkivä kyllästys.
  • Materiaali: polyester rhombus 200D vesipylväs:
  • 2000 mm
  • Reach Rudolf C0 kyllästys
Tuotteen Compression Bag M ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Bangladesh
Taskujen/lokeroiden määrä: 1
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vedenpitävä: Ei
Mitat (P x L x K): 220 x 450 mm
Pakkaustilavuus: 13 L
Paino: 118 g
Kompressio: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Pakkauspussit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!