Compact Towel 60x120 cm - ID: A026829

UrbergCompact Towel 60x120 cm

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Compact Towel 60x120 cm

Urbergin Compact Towel 60x120 cm on täydellinen pyyhe otettavaksi mukaan kaikkiin seikkailuihin ja matkoihin! Se on uskomattoman kompakti ja painaa kuusi kertaa vähemmän kuin tavallinen pyyhe. Sillä on nopea imukyky ja se kuivuu neljä kertaa nopeammin kuin puuvillapyyhe. Toimitetaan käytännöllisessä säilytyspussissa, joka on osittain verkkokangasta.
Materiaali: 85 % polyesteriä, 15 % polyamidia

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Tuotteen Compact Towel 60x120 cm ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mitat noin (P x L): 60x120 cm
Mitat pakattuna noin: 17,5x8,5 cm
Paino: 160 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!