Compact Towel 40x80 cm - ID: A026828

UrbergCompact Towel 40x80 cm

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Compact Towel 40x80 cm

Urbergin Compact Towel on täydellinen pyyhe mukaan otettavaksi seikkailuihin ja matkoille! Se on uskomattoman kompakti ja painaa kuusi kertaa vähemmän kuin tavallinen pyyhe. Pyyhkeessä on nopea imukyky, ja se kuivuu neljä kertaa nopeammin kuin puuvillapyyhe. Toimitetaan osittain verkkomateriaalia olevassa kätevässä säilytyskassissa.
Materiaali: 85 % polyesteriä, 15 % polyamidia
Tuotteen Compact Towel 40x80 cm ominaisuuksia:
Mitat noin (P x L): 40x80 cm
Mitat pakattuna noin: 12,5x7,5 cm
Paino: 70 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!