Coffee And Tea Press - ID: PL11121

Outlet

UrbergCoffee And Tea Press

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Coffee And Tea Press

Vietä taukohetki luonnossa vastakeitetyn kahvin tai teen kera Urbergin Coffee And Tea Press tuotteella. Tuote on kätevän kokoinen ja on helppo pakata sekä käyttää että puhdistaa. Sopii Urbergin Rogen Power Stove 1 L keittiöön.
  • Käy yhteen Rogen Power Stove 1 L keittiön kanssa
  • Valmistettu elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista ja #304 teräksestä
  • Mitat: 133x140 mm
  • Paino: 72 grammaa
Tuotteen Coffee And Tea Press ominaisuuksia:
Materiaali: Muovi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 72 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Paistinpannut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!