Classic Hiking Pole Aero - ID: PL11106

UrbergClassic Hiking Pole Aero

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Classic Hiking Pole Aero

Urbergin Classic Hiking Pole Aero ovat säädettävät vaellussauvat kevyestä alumiinista. Tuotteessa on kahdet Quick Lock-lukot, jotka tekevät sauvojen pituuden säädön nopeaksi ja helpoksi maaston muuttuessa. Sauvan varsi on enemmänkin kolmion muotoinen kuin pyöreä, mikä tekee sauvasta kiertojäykän ja sauva kestää korkeamman painon. Se myös auttaa tuulenvastuksessa, joka on tärkeää, jos vaellat tuntureilla. Kädensija on pehmeää EVA-materiaalia, joka antaa mukavan ja varman otteen. Käsiremmit pitävät sauvat paikoillaan.
 • Tupla Quick Lock-lukitus nylonista varmistaa, että sauva pysyy kunnolla kiinni toivotussa pituudessa
 • Kolmionmuotoinen varsi antamaan paremman kiertojäykkyyden. Tämän avulla tuote kestää korkeamman painon ja tuulenvastus pienenee
 • Kädensija EVA-materiaalia
 • Käsiremmit
 • Materiaali: 7075 alumiinia
 • Paino: 260 grammaa
 • Kärki: terästä, jossa korkea hiilipitoisuus
 • Kärkien suojat tulevat mukana
 • Sommat tulevat mukana

Vinkki! Älä unohda ruuvata säätöruuveja kunnolla kiinni, jotta sauvat pitävät toivotun pituuden eivätkä liu'u kasaan vaelluksen aikana.

Tuotteen Classic Hiking Pole Aero ominaisuuksia:
Säädettävä pituus: 110-135 cm
Lukitus: Quick Lock
Sukupuoli: Unisex
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kokoontaitettava: Kyllä
Paino: 260 g
Pituus kasattuna: 62 cm
Mukana varasommat: Ei
Säädettävä pituus: Kyllä
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellussauvat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!