Camping Cookware - ID: PL10102

Outlet

UrbergCamping Cookware

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Camping Cookware

Urbergin Camping Cookware on käytännöllinen setti, jossa on kattiloita, pannuja, mukeja ja kahvoja, jotka sopivat erinomaisesti perheretkelle.
•2 kattilaa 1,8 l ja 1,6 l
•2 paistinpannua, Ø 19 cm ja Ø 20 cm
•2 mukia á 105 ml
•1 yleiskahva
•Pakkauksen mitat: 22x11,5x22 cm

Tuotteen Camping Cookware ominaisuuksia:
Materiaali: Kova-anodisoitu alumiini
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Paino: 630 g
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Paistinpannut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!