Business Backpack 27 L - ID: PL10393

OUTLET
Lisäale 10% - KOODI

UrbergBusiness Backpack 27 L

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Business Backpack 27 L

Urbergin Business Backpack 27 L on kestävä päältä rullattava reppu jokapäiväiseen käyttöön. Rullattava suuaukko voidaan sulkea kahdella eri tavalla ja se suojaa varusteitasi sateelta. Sisällä on pehmustettu lokero kannettavalle tietokoneelle ja ulkopuolella on pienempi tasku, johon voit järjestää pikku tavarat.
Materiaali: 600D pinnoitettua polyesteriä
Tuotteen Business Backpack 27 L ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Kannettavan tietokoneen/tabletin koko: 15 "
Sukupuoli: Unisex
Pakkaustilavuus: 27 L
Paino: 800 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 46x33x18 cm
Irrotettava lantiovyö: Ei
Säädettävä selän pituus: Ei
Yläosan avausmekanismi: Rullasulku
Tietokonelokero: Kyllä
Järjestelijä: Kyllä
Integroitu sadesuoja: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vapaa-ajan reput

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!