Asperö Fleece Women's Boot - ID: PL11458

25% - KOODI

UrbergAsperö Fleece Women's Boot

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Asperö Fleece Women's Boot

Urberg Asperö Fleece Women's Boot ovat kumisaappaat vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii naisille.
Vuori: 100% polyestei
Tuotteen Asperö Fleece Women's Boot ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Talvivuori: Kyllä
Varren korkeus: Keskikorkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Polyesteri
Pintamateriaali: Kumi
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Irrotettavat pohjalliset: Ei
Nauhalliset: Ei
Heijastin: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kumisaappaat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!