Alu Pole G1 - ID: A027500

Kampanja

UrbergAlu Pole G1

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Alu Pole G1

Urbergin Alu Pole G1 on hyvän hintainen kajakkimela kevyestä ja laadukkaasta alumiinista. Melan lapa on muotoiltu ja laitettu oikeaan kulmaan sekä varsi antaa hyvän otteen, jotta pääset nopeasti eteenpäin vedessä.
Melan lapa: 18x24 cm
Varsi alumiinia

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 % vuosittaisesta liikevaihdostaan voittoa tavoittelemattomalle ympäristöä suojelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Kun valitset tuotteen, jossa on merkintä URBERG®, olet aktiivisesti mukana pelastamassa maapalloamme.


Tuotteen Alu Pole G1 ominaisuuksia:
Koottava: Ei
Käyttöalue: Kajakit
Materiaali: Alumiini
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Pituus: 220 cm
Paino: 1,16 kg
Säädettävä pituus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Melat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!