Alu Peg 160 mm - ID: PL10148

Kampanja
BLACK WEEK

UrbergAlu Peg 160 mm

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Alu Peg 160 mm

Urbergin Alu Peg 160 mm on 6 kappaletta telttatikkuja, jotka ovat valmistettu keveästä ja kestävästä alumiinista. Tikuissa on heijastinnaru, jotta näkyvyys olisi parempi pimeässä. Tuote on helppo vetää pois maasta pitäen kiinni heijastinnarusta. Tuote käy myös hyvin lisänä vanhoille telttatikuille tai vaihtaa ne täysin. Y-muodon ansiosta tikku on helpompi saada uppoamaan kovaan maahan taittumatta tai katkeamatta. Sopii kaikille teltoille.
Koko: 160x11 mm
Yhden tikun paino: 10 g
Tuotteen Alu Peg 160 mm ominaisuuksia:
Kokonaispaino: 60 g
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Telttatarvikkeet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!