Alu Paddle Sjön - ID: PL10082

Kampanja

UrbergAlu Paddle Sjön

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Alu Paddle Sjön

Urbergin Alu Paddle Sjön on kasattavissa oleva kajakkimela, jossa melaosuus polypropeenia ja 20% lasikuitua. Varsi on kevyttä alumiinia. Kasattava varsi helpottaa tuotteen kuljetusta.
  • Melaosuus: plypropeenia ja 20% lasikuitua
  • Varsi: alumiinia 6061
  • Melan koko: 52,3x17 cm
  • Melan alue: 639 cm²
  • Varren läpimitta: 2,8 cm
Tuotteen Alu Paddle Sjön ominaisuuksia:
Koottava: Kyllä
Käyttöalue: Kajakit
Materiaali: Lasikuitu
Pituus: 220 cm
Kokonaispaino: 953 g
Säädettävä pituus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Melat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!