Airmat Nova Soft - ID: PL10038

Outlet
20 % extra - KOODI

UrbergAirmat Nova Soft

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Airmat Nova Soft

Urbergin Airmat Nova Soft on uuden sukupolven ilmalla täytettävä makuualusta. Makuualusta on valmistettu 30D joustavasta polyesteristä.Ilmakanavien saumat ovat hitsatut, minkä ansiosta tuote on kevyt ja mukava käyttää. Polyesteri antaa myös pehmeämmän tunteen ja estää makuupussia liukumasta.
Airmat Nova Soft täytetään manuaalisesti jalkopäässä olevan suuren venttiilin kautta, mutta voidaan myös täyttää Urberg Drybag Pump:lla (myydään erikseen). Tämä estää hengitysilman mukana tulevaa kosteutta kertymästä patjan sisään.

Venttiilin läpimitta: 19 mm
Säilytyspussi tulee mukana
Tuotteen Airmat Nova Soft ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Kevät-/Kesäkäyttöön (yli 0 °C)
Ulkomitat (P x L): 200x56 cm
Eristysmateriaali: Ei (ainoastaan ilma)
Pituus: 200 cm
Mitat pakattuna noin: 24x9,5 cm
Paino: 687 g
Eristävyys, R-arvo: 1.6
Paksuus: 5.5 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Puhallettavat makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!