Airmat Nova - ID: PL10045

UrbergAirmat Nova

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Airmat Nova

Airmat Nova on uuden sukupolven puhallettava makuualusta merkiltä Urberg. Makuualusta on kevyt ja mukava käyttää. Jalkopäässä on suuri venttiili, jonka kautta makuualusta täytetään.
Sen voi täyttää perinteisestä puhaltamalla, mutta voit myös täyttää sen Urbergin ilmapussin (myydään erikseen) avulla. Tämä on myös kätevä tapa täyttää makuualusta niin, ettei sen sisään pääse kosteutta uloshengitysilman mukana. Näin myös riski siitä, että kosteutta jää patjan sisään ja aiheuttaa ongelmia rakenteisiin, pienenee
  • Valmistettu TPU-päällystetystä 20D nylonista
  • Täyttöventtiilin halkaisija: noin 19 mm
  • Mukana pakkauspussi
Tuotteen Airmat Nova ominaisuuksia:
Eristysmateriaali: Ei (ainoastaan ilma)
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Kevät-/Kesäkäyttöön (yli 0 °C)
Ulkomitat (P x L): 187x56 cm
Pituus: 187 cm
Mitat pakattuna noin: 24x9,5 cm
Paino: 407 g
Eristävyys, R-arvo: 1.6
Paksuus: 5.5 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Puhallettavat makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!