Air Pillow - ID: PL10049

Kampanja

UrbergAir Pillow

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - Air Pillow

Urbergin Air Pillow on mukava puhallettava matkatyyny. Sen pehmeä pinta ja joustava materiaali tekee tästä tyynystä pikaisesti suosikin.
URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle luontoa suojelevalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Kun valitset tuotteen URBERG®, olet aktiivisesti mukana pelastamassa maapallomme.
Tuotteen Air Pillow ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Mitat noin (P x L): 45 x 28 cm
Mitat pakattuna noin: 12 x 8 cm
Paino: 90 g
Täyte: Ilma
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Retkityynyt

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!