3-season Kids Sleeping Bag G5 - ID: PL10223

Urberg3-season Kids Sleeping Bag G5

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta 3-season Kids Sleeping Bag G5 Urberg

Urbergin 3-season Kids Sleeping Bag G5 on synteettinen makuupussi lapsille. Makuupussi sopii käytettäväksi loppukeväällä, kesällä ja syksyllä. Kaksisuuntainen vetoketju, kiristysnauha aukossa ja pieni säilytystasku ovat yksityiskohtia, jotka tekevät makuupussista mukavan ja käytännöllisen nukkumispaikan lapsellesi.
  • Kiristysnauha suuaukossa
  • Pieni säilytystasku
  • Materiaali: 210T ripstop-polyesteriä
  • Täyte: 4-reikäistä onttoa kuitua, 165 g/m²
  • Pakkauskoko n. (pituusxleveys x korkeus) 33X22x22 cm
Vinkkejä! Lämmön ylläpitämiseksi yöllä on tärkeää panostaa hyvään ja eristävään makuualustaan, koska useimmiten kylmä maa aiheuttaa makuupussissa palelemisen.

Vinkkejä 2! Makuupussin pintakerroksen ja eristyskyvyn ylläpitämiseksi makuupussi on hyvä pestä aika ajoin. Pese makuupussi 30 ºC:ssa miedolla pesuaineella ohjelmalla, joka on tarkoitettu synteettisille materiaaleille. Rumpukuivaa se tennispallojen kanssa matalassa lämpötilassa ja ota makuupussi pari kertaa kesken kuivauksen ulos ravisteltavaksi, jotta täyte jakautuu tasaisesti. Varmista, että se on täysin kuiva, ennen kuin laitat sen säilytykseen.

URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset merkin URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallomme suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Ominaisuudet 3-season Kids Sleeping Bag G5:
Käyttäjän maksimipituus: 150 cm
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Paino: 942 g
Sukupuoli: Lapset
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Vetoketju: Kokopitkä
Täyte: Synteettinen
Lämpökaulus: Ei
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita Urberg

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!