3-pack hiking wool socks - ID: 3pack_hikingwoolsock

Kampanja

Urberg3-pack hiking wool socks

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - 3-pack hiking wool socks

Hiking Wool Sock on Urbergin vaellussukka, joka on pehmeää ja kestävää villa- ja polyamidiseosta. Villa säätelee itseään luonnollisesti kehosi lämpötilan mukaan, joten kengissä on aina mukava ilmasto. Villa pitää myös pahan hajun aisoissa ja jalkasi tuntuvat raikkailta koko päivän.
Materiaali: 60 % villaa, 35 % polyamidia, 5 % elastaania
Tuotteen 3-pack hiking wool socks ominaisuuksia:
Varren korkeus: Korkea
Vasen/Oikea merkintä: Kyllä
Materiaali: Villa/Synteettinen
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Vaellussukat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!