2-person UL - ID: PL10212

Pikkujoulut
35% - KOODI

Urberg2-person UL

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - 2-person UL

Urbergin kahden hengen UL on itseseisova ja kevyt teltta. Teltassa on kevyet telttakaaret, jotka voidaan asentaa nopeasti värikoodauksen ansiosta. Kuumina ja kuivina päivinä sisätelttaa voidaan käyttää yksinään, jolloin se antaa erinomaisen suojan hyönteisiä vastaan ja pääset näkemään ympäristösi ja ehkä myös kauniin yötaivaan.
Voit täydentää telttaa kevyellä laavukankaalla, jos haluat luoda suuremman alueen teltan ulkopuolelle, jossa voit kokata tai suojautua säältä.
Vinkkejä! Pystytä teltta kotona ennen seikkailemaan lähtöä. Tällä tavoin varmistat, että kaikki osat ovat tallessa ja teltta on kokonainen. Varmista, että teltta on täysin kuiva, ennen kuin pakkaat sen säilytyspussiin, ja poista kaikki ruoho, sillä se on yleinen homeen aiheuttaja. Ripusta teltta kuivumaan sisälle suojataksesi ulkokankaan auringon rasittavilta säteiltä.
•2 alumiinista telttakeppiä 660 grammaa
•Ripstop-kangas
•Telttapiikit, joissa kummassakin on 23 cm pituiset narut
•Värikoodatut telttakepit
•YKK-vetoketjut
•2 mm paksut myrskyliinat
•Mukana korjaussarja

Tuotteen 2-person UL ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Henkilömäärä: 2 kpl
Kokonaispaino: 2090 g
Ulkoteltan vesipilariarvo: 3000 mm
Pohjan vesipilariarvo: 5000 mm
Mitat pakattuna noin: 54x19 cm
Sisäänkäyntien määrä: 2
Absidien/etutilojen määrä: 2
Telttakaarten määrä: 2 kpl
Ulkotelttakangas: Nailon
Ulkotelttakankaan paksuus: 20 D
Ulkotelttakankaan pinnoite: Silikoni
Lattiakangas: Nailon
Lattiakankaan paksuus: 40 D
Sisätelttakangas: Nylon/Polyamidi
Sisemmän telttakankaan paksuus: 20 D
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Kupoliteltat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!