2-pack Wildlight Mid Chair + Wildlight Table - ID: 2pwildlight_mid_wildlight_table

Kampanja

Urberg2-pack Wildlight Mid Chair + Wildlight Table

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - 2-pack Wildlight Mid Chair + Wildlight Table

Urbergin 2-pack Wildlight Mid Chair + Wildlight Table on paketti, jossa on kaksi campingtuolia ja pöytä. Wildlight Mid Chair on campingtuoli, jossa on korkea selkätuki. Tuoli on helppo ottaa mukaan retkille ja campingille. Wildlight Table on pieni kätevä campingpöytä, joka on helppo ottaa mukaan retkille tai vaelluksille.
Wildlight Mid Chair
Tuoli on valmistettu kulutusta kestävästä materiaalista, jossa on mesh-kangasta selässä ja sivuilla antamaan ihanan ilmastoinnin kuumina päivinä. Tuoli toimitetaan käytännöllisessä laukussa, jossa on karbiinihakanen. Tällä voit kiinnittää tuotteen reppuun tai muihin kantamuksiin. Wildlight Mid Chair voit koota ilman työkaluja.

 • Kokonaispaino: 1250 gram
 • Maksimilasti: 90 kg
 • Ulkomitat: 61x64x86 cm
 • Pakkausmitat: 43x17x13 cm

Huomio! Mitat koskevat yhtä tuolia

Wildlight Table
Pöytä on valmistettu kevyestä ja kulutusta kestävästä materiaalista, ja pöytä on nopea ja helppo koota ilman työkaluja. Pöydän alla on kaksi kätevää taskua mesh-kankaasta ja koko pöytä toimitetaan kätevässä säilytyspussissa.

 • Kokonaispaino: 974 gram
 • Maksimilasti: 5 kg
 • Ulkomitat: 42x54x37Tuotteen 2-pack Wildlight Mid Chair + Wildlight Table ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Retkikalusteet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!