2-pack Wildlight Mid Chair - ID: 2pwildlight_mid_chair

Kampanja

Urberg2-pack Wildlight Mid Chair

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - 2-pack Wildlight Mid Chair

Urbergin 2-pack Wildlight Mid Chair on kahden tuolin paketti campingtuoleja. Tuolissa on korkea selkänoja. Tuoli on helppo ottaa mukaan retkille ja campingille. Tuoli on valmistettu kulutusta kestävästä materiaalista, jossa on medh-kangasta selässä ja sivuilla auttamaan ilmastoinnissa lämpiminä kesäpäivinä. Tuoli toimitetaan kätevässä laukussa, jossa on karbiinihaka. Laukun voi silloin kiinnittää kätevästi esimerkiksi reppuun.
Wildlight Mid Chair on helppo ja nopea kasata ilman työkaluja.

Huomio!
Mitat ja paino per tuoli
Tuotteen 2-pack Wildlight Mid Chair ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Enimmäiskuorma: 90 kg
Kokonaispaino: 1250 g
Ulkomitat (P x L x K): 61x64x86 cm
Mitat pakattuna noin: 43x17x13 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Retkikalusteet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!