2-pack Mountain Trail Sock - ID: urberg_trailsock_pkt

Kampanja

Urberg2-pack Mountain Trail Sock

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta 2-pack Mountain Trail Sock Urberg

Mountain Trail Sock on ylellinen paksu villafroteesta valmistettu sukka. Toimii täydellisesti kuorikengissä tai oikeastaan kaikenlaisissa kengissä. Niistä on tullut hienoinen Outnorth-suosikki, ja monet henkilökunnasta käyttävät niitä myös sisätossuina. Myydään tuplapakkauksessa, valitse koko alta. Sukka on 70 % villaa, 25 % polyamidia ja 5 % lycraa. Materiaaliseos tekee sukasta ylellisen ja lämpimän ja siinä on mukava istuvuus.
Testattu ja napaseutumatkoilla käytössä hyväksi havaittu.
URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1 %:n vuotuisesta liikevaihdostaan arvostetulle ympäristöjärjestölle. Joten kun valitset URBERG® -tuotteen, otat myös aktiivisen roolin upean planeettamme suojelemisessa. Lue lisää aiheesta 1 % planeetalle

Ominaisuudet 2-pack Mountain Trail Sock :
Varren korkeus: Mid
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Tekniset materiaalit: Ei
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Villa/Synteettinen
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita Urberg

Näytä kaikki Vaellussukat

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!