2-Pack Insulated Airmat - ID: 2PACK_INSULATED_AIRMAT

Kampanja

Urberg2-Pack Insulated Airmat

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - 2-Pack Insulated Airmat

Urbergin 2-Pack Insulated Airmat on paketti, jossa on kaksi eristettyä pumpattavaa makuualustaa.

Insulated Airmat on uuden sukupolven puhallettava makuualusta Urbergilta. Hitsatut ilmakanavat ja kestävä 70 D ripstop-nailonkangas tekevät makuualustasta keveän ja erittäin mukavan. Insulated Airmat on eristetty synteettisellä kuidulla, joka pitää kylmän poissa ja antaa sinulle paremman unen. Makuualusta täytetään manuaalisesti jalkopäässä olevan suuren venttiilin kautta, mutta se voidaan täyttää myös Urberg Drybag -pumpulla (myydään erikseen), joka estää uloshengitetyn ilman kosteuden kasvamisen makuualustan sisällä ja takaa siten pidemmän käyttöiän.


Venttiilin halkaisija: n. 19 mm
Mukana pakkauspussi
Tuotteen 2-Pack Insulated Airmat ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Soveltuu: Kevät-/Kesä-/Syyskäyttöön (+5 - -10°C)
Ulkomitat (P x L): 185x50 cm
Eristysmateriaali: Ilma/Synteettinen
Mitat pakattuna noin: 30x11 cm
Paino: 535 g
Eristävyys, R-arvo: 3,9
Paksuus: 6 cm
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla. Tämä tarkoittaa kohtuuhintaisia laatutuotteita. Urberg® on mukana 1 % for the Planet -organisaatiossa.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Ilmatäytteiset makuualustat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet  
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!