1-person UL - ID: PL10211

Pikkujoulut
25% - KOODI

Urberg1-person UL

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Urberg - 1-person UL

Urbergin 1-person UL on kevyt ja kätevä teltta yhdelle. Teltta on täydellisen yksinvaelluksille ja kun kevyt paino on tärkeämpi kuin tila. 1-person UL on fiksulla suunnittelulla valmistettu, vain yksi telttatikku tarvitaan pitämään teltan pystyssä. Teltan nurkissa on kiinteät kaaret, jotka antavat tilaa teltan sisällä. Teltassa on myös pieni esiteltta oviaukon luona, jossa voit pitää matkatavarasi, eivätkä ne vie tilaa teltan sisällä. Voit myös varustaa alueen tarpilla, jolloin saat tilaa ruuanlaittoon ja suojaa säältä.

Vinkki! Kokoa teltta kotona ennekuin lähdet sen kanssa retkelle. Tällöin voit tarkistaa, että kaikki osat ovat mukana. Tarkista että teltta on täysin kuiva ennen kuin se pakataan säilytyspussiin. Tarkista että tuotteessa ei ole kiinni ruohoa tai muuta, joka voisi aiheuttaa homeen ilmestymistä. Ripusta teltta kuivamaan sisätiloissa, jotta suojaat ulkokangasta auringon paahtavilta säteiltä.

  • 1 telttakeppi alumiinista 208 grammaa
  • 2 mm paksut myrskynarut
  • YKK vetoketjut
  • Telttatikut, jokaisessa 23 cm myrskynaru
  • Hyttysverkko sisäteltan oviaukossa

Tuotteen 1-person UL ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: 1%ForthePlanet
Henkilömäärä: 1 kpl
Kokonaispaino: 1380 g
Ulkoteltan vesipilariarvo: 3000 mm
Pohjan vesipilariarvo: 5000 mm
Ulkomitat (P x L x K): 250 x 150 x 108 cm
Sisäteltan mitat, max (P x L x K): 230 x 66 x 100 cm
Mitat pakattuna noin: 48x17 cm
Sisäänkäyntien määrä: 1
Absidien/etutilojen määrä: 1
Telttakaarten määrä: 1 kpl
Ulkotelttakangas: Nailon
Ulkotelttakankaan paksuus: 20 D
Ulkotelttakankaan pinnoite: Silikoni
Lattiakangas: Nailon
Lattiakankaan paksuus: 40 D
Lattiakankaan pinnoite: Ei
Sisätelttakangas: Nylon/Polyamidi
Sisemmän telttakankaan paksuus: 20 D
Pohjoismaissa meillä on pitkät ulkoiluperinteet. Useimmat meistä ovat saaneet seurata vanhempiamme, pienestä asti. Meidän mielestämme on tärkeää siirtää tämä perinne seuraavalle sukupolvelle. Luonto ja raikas ilma saavat meidät tuntemaan olomme hyväksi. Luonto on paikka, jossa saamme vain olla. Vietämme aikaa yhdessä samoilla ehdoilla ja kaikki voivat olla mukana, niin vanhat kuin nuoret. Urberg® valmistaa varusteita ja vaatteita, jotka sopivat koko perheen luontoelämyksiin. Tuotteemme edustavat kestävää ulkoilmaelämää pohjoismaisella mentaliteetilla.

Lisää tuotteita merkiltä Urberg

Näytä kaikki Tunneliteltat

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    URBERG® on sitoutunut lahjoittamaan 1% vuosittaisesta liikevaihdosta voittoa tavoittelemattomalle ympäristöjärjestölle. Eli kun valitset URBERG®, olet mukana meidän mahtavan maapallon suojelussa. Lue lisää 1% for the Planet:sta.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!