Ulvang

-
Vuonna 1995 tuotiin markkinoille maailman ensimmäinen Ulvang-tuote. Ulvang Spesial. Villasukka valloitti markkinat ja toimi lähtölaukauksena Ulvangin historialle. Villa ei ollut materiaali, jota käytettiin yhtä paljon kuin nykyään, sillä urheilijat ja ulkoilijat suosivat synteettisiä kuituja tai puuvillaa. Mutta Ulvang tiesi, että villa oli paljon parempi materiaali sekä sinulle että ympäristölle. Koska luonnossa luonnon omat raaka-aineet toimivat parhaiten. He ovat ylpeitä siitä, kuinka he ovat tuoneet villaa esille ja olleet osa kestävän kehityksen matkaa synteettisistä kuiduista villaan urheilussa ja ulkoilussa.

Ulvang

(44 tuotetta)

Sukat aktiivisille jaloille

Jos sinulla ei vielä ole Ulvang-merkin tuotteita, suosittelemme, että aloitat kokeilemalla heidän sukkiaan. Ulvang-sukat ovat saatavana koko perheelle, niin suurille kuin pienille, ja ne pitävät jalat lämpiminä ja ovat samalla hyvin hengittävät. Sukkien materiaali mukautuu erilaisiin lämpötiloihin, ja ne poistavat tehokkaasti kosteutta, minkä ansiosta ne toimivat yhtä hyvin niin kesällä kuin talvella.

Perusvaatteita vauhdikkaisiin seikkailuihin

Ulvang tarjoaa laadukkaita perusvaatteita, kuten alusvaatteita ja paitoja, jotka pysyvät mukana vauhdikkaissa vuoristoseikkaluissa. Kerrospukeutuminen toimii erinomaisesti kylmällä säällä. Osta laadukkaita perusvaatteita Ulvangilta ja huomaa ero!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!