Opas: Villa-alusasut

Kerrospukeutuminen on ulkoilussa erittäin tuttu käsite. Se alkaa sisimmästä kerroksesta, joka vastaa kosteuden siirtämisestä pois keholta ja pitää sinut kuivana. Villa-alusasuja on useita erilaisia. Sinulle sopivin vaihtoehto riippuu siitä, miten mukavan aluskerraston haluat ja mikä aktiivisuustasosi on. Tarvitsetko kerraston, joka on kevyt vai erittäin lämmin, ja käytätkö sitä matalan vai korkean intensiteetin aktiviteetteihin?

Monipuolinen

Rav 100 % on Ulvangin monipuolisin villa-alusasu, joka sopii käytettäväksi kaikkiin vuodenaikoihin ja seikkailuihin. Sarjan vaatteet ovat kevyttä ribbineulosta, jonka ansiosta ne joustavat, mutta myös säilyttävät muotonsa useiden käyttökertojenkin jälkeen. Neuloksen pystysuorat kanavat sulkevat ilmaa vaatteen sisälle ja muuntavat sen lämmöksi. Rav 100 % on valmistettu 100 % merinovillasta, jonka alkuperä on jäljitettävissä.

Mukavuus: Lämmin

Aktiviteetti: Matala/keskitaso

Herkkä iho

Eikö villa tunnu hyvältä ihollasi? 50Fifty 2.0 on valmistettu kaksikerroksisesta jakardineuloksesta. Sisäkerros siirtää kosteuden pois keholta, kun taas ulompi kerros muuntaa kosteuden lämmöksi ja eristää. Luonnollisten ja synteettisten kuitujen sekoitus tekee vaatteista sekä lämpimät että mukavat.

Mukavuus: Lämmin

Aktiviteetti: Matala/keskitaso

Hengittävyys

Merino Net on kevyttä merinoverkkoneulosta, joka on välttämätön aktiivisille käyttäjille. Ilmataskut tarjoavat poikkeuksellista hengittävyyttä. Soveltuu sekä matalan että korkean intensiteetin aktiviteetteihin, kuten juoksuun, maastohiihtoon ja randonnéen harrastamiseen. Kylminä päivinä Merino Net sopii täydellisesti paksumman paidan, kuten Thermon, alle.

Mukavuus: Kevyt

Aktiviteetti: Matala/keskitaso/korkea

Blank
Blank

Erittäin lämmin

Thermo on lämmin villa-alusasusarja, joka on suunniteltu vaelluksille ja retkille erittäin matalissa lämpötiloissa. Interlock-rakenne varmistaa tehokkaan kosteuden siirron ja eristyksen. Kainaloissa on älykästä verkkoneulosta, joka varmistaa optimaalisen kosteudensiirron intensiteetin kasvaessa. Thermo on valmistettu 100 % merinovillasta, jonka mikroni on 18,5, mikä tarkoittaa, että siinä käytetään vain pisimpiä ja ohuimpia kuituja.

Mukavuus: Erittäin lämmin

Aktiviteetti: Keskitaso/korkea

Ankariin olosuhteisiin

Extreme Merino Net on lämpimin alusasutyyppimme. Se on suunniteltu retkeilyyn vaativissa olosuhteissa, joissa vaaditaan korkeita eristys- ja mukavuusominaisuuksia. Vaate on kaksikerroksinen. Sisäpuoli on merinoverkkoneulosta ja ulkokerros 100 % merinovillaa.

Mukavuus: Erittäin lämmin

Aktiviteetti: Korkea

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!