Kids' Spesial - ID: A074921

Pikkujoulut
25% - KOODI

UlvangKids' Spesial

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Ulvang - Kids' Spesial

Ulvangin Spesial Kids on keskipaksu merinovillasukka ympärivuotiseen käyttöön. Säätää lämpötilaa ja siirtää kosteutta. Tämä tekee siitä sopivan sukan kaikkiin aktiviteetteihin, niin talvella kuin kesälläkin. Merinovillan ja korkean teknologian kuitujen sekoitus parantaa kestävyyttä ja istuvuutta. Froteekangas pohja tarjoaa lisälämpöä ja mukavuutta. Ihanteellinen toisen kerroksen sukka kylminä päivinä. Koko merkitty pohjaan. Säären korkeus
Materiaali: 58 % merinovilla, 38 % nailon, 4 % elastaani
Tuotteen Kids' Spesial ominaisuuksia:
Varren korkeus: Keskikorkea
Vasen/Oikea merkintä: Ei
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Vuonna 1995 tuotiin markkinoille maailman ensimmäinen Ulvang-tuote. Ulvang Spesial. Villasukka valloitti markkinat ja toimi lähtölaukauksena Ulvangin historialle. Villa ei ollut materiaali, jota käytettiin yhtä paljon kuin nykyään, sillä urheilijat ja ulkoilijat suosivat synteettisiä kuituja tai puuvillaa. Mutta Ulvang tiesi, että villa oli paljon parempi materiaali sekä sinulle että ympäristölle. Koska luonnossa luonnon omat raaka-aineet toimivat parhaiten. He ovat ylpeitä siitä, kuinka he ovat tuoneet villaa esille ja olleet osa kestävän kehityksen matkaa synteettisistä kuiduista villaan urheilussa ja ulkoilussa.

Lisää tuotteita merkiltä Ulvang

Näytä kaikki Vapaa-ajan sukat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!