Arch Hybrid - ID: A039506

TretornArch Hybrid

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Tretorn - Arch Hybrid

Tretornin Arch Hybrid on lämpimästi vuorattu ja 100% vesitiivis hybriidikenkä. Kengässä on Tretornin klassinen skandinaavialainen selkeä muotoilu ja kenkä pitää sinut lämpimänä tyylistä tai käytännöllisyydestä tinkimättä. Kengät on tehty märälle kelille kaupungissa, ja ovat todellinen tulevaisuuden ikoni. Unisex-koot.
Arch on valmistettu PVC- vapaasta luonnonkumista, neopreenista ja pilee-materiaalista (vuori). Nämä tekevät kengästä kevyen, lämpimän ja vesitiiviin sekä antavat erittäin miellyttävän istuvuuden. Kengässä on erikoispohja, joka antaa erittäin hyvän otteen liukkailla talvikeleillä. Vetoketju takana helpottaa pukemista.
  • Ulkopinta: Neopreenia
  • Välipohja: Kumia
  • Vuori: Pile-vuori
  • Ulkopohja: Kumia
Tuotteen Arch Hybrid ominaisuuksia:
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Neopreeni
Lämmin vuori: Kyllä
Kalvo: Muut
Tretorn on todellinen kumisaapasklassikko, jonka valmistajalla on yli 100 vuoden kokemus. Henry Dunker perusti Tretornin vuonna 1891 Helsingborgissa, jossa yhtiön pääkonttori edelleen sijaitsee.

Lisää tuotteita merkiltä Tretorn

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!