TrekSta

-
Yli 25 vuoden ajan Treksta on kehittänyt kevyitä ja mukavia korkealaatuisia ulkokenkiä. Heidän vallankumouksellisesta tekniikastaan, jota he kutsuvat NestFit Technologyksi, on tullut maailmanlaajuinen menestys, joka tarjoaa luonnollisen elinympäristön varpaille, kantapäille ja jalkaholville. Treksta-kengät ovat erinomaisia lapsille ja aikuisille, jotka nauttivat ulkoelämästä ja jotka eivät halua tinkiä laadusta tai muotoilusta.

TrekSta

(14 tuotetta)

Jalat kuivina maastosta huolimatta

Jos haluat nauttia luonnosta säässä kuin säässä, valitse Gore-Tex-pintaiset jalkineet. Ne ovat vedenkestävät, mutta samalla hengittävät. Kestävästä materiaalista valmistetut villavuoriset kengät tarjoavat sinulle suojaa alhaisissa lämpötiloissa ja märällä alustalla. Älä anna sään pysäyttää seikkailujasi, valitse oikeat kengät!

Kenkiä eri tarpeisiin

Trekstan kenkiä on useita erilaisia malleja koko perheelle. Valitse korkea tai matalampi varsi vaellusreittien mukaan. Toivomme sinun löytävän suosikkikenkäsi Trekstan valikoimista, ja voivan nauttia luonnosta juuri niin pitkään, kuin haluat.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!