Travellunch

-
Se alkoi haasteesta tehdä ruokaa, joka on helppo pakata ja kestää pitkään retkillä ja seikkailussa. Ongelmana oli se, että monien retkikuntien oli keskeytettävä ruuan puutteen tai yksinkertaisesti liian huonon ruuan takia. Travellunch alkoi kehittää korkealaatuisia pakastekuivattuja ruokia, joiden maku säilyy. Ne ovat pakattavia, säilöntäaineista vapaita ja bakteriologisesti turvallisia. Pakkaukset ovat erittäin kevyitä, noin 17 grammaa per pussi.

Travellunch

(10 tuotetta)

Toiminnallisuus ja yksinkertaiset ratkaisut ovat tärkeitä, kun viettää koko päivän ulkona kaukana suurkaupungin mukavuuksista. Ehkäpä menet pitkälle kalastusreissulle, vaellukselle tai pyöräretkelle. Riippumatta siitä, mitä seikkailusi sisältää, täytyy kantamusten olla keveitä ja näppäriä. Outnorthilla on huolellisesti valikoitu valikoima Travellunchin pakastekuivattua ruokaa. Se on täydellistä pakattavaksi rinkkaan mukaan eräretkelle, jossa et voi olla riippuvainen ravintoloista ja ruokakaupoista.  

Ravinteikasta ja hintansa arvoista pakastekuivattua ruokaa

Travellunch on pakastekuivattua pussiruokaa, jota myydään kuuden pussin paketeissa. Valikoimissamme on myös paketteja, joissa on tupla-annokset. On hyvä tietää, että pakastekuivatun ruoan energiapitoisuus on erittäin korkea. Tuote on uskomattoman kätevä, kun olet tunturilla tai kaukana asutuksesta ja tarvitset kunnollista energiapitoista ruokaa jaksaaksesi vaeltaa, kalastaa tai hiihtää – tai mikä oma aktiviteettisi ikinä onkaan. Pakastekuivatusta ruoasta on erittäin helppo kokata maistuva ateria hyvin nopeasti. Sinun tarvitsee lisätä vain vesi, ja yhtäkkiä edessäsi on ravinteikas ateria. Se antaa sinulle lisäenergiaa, jota tarvitset jatkaaksesi ulkoiluhetkiäsi.

Travellunch – kaikki päivän ateriat

 Outnorthilta saat pakastekuivattua ruokaa kaikkiin tilanteisiin. Valikoimissa on aamiaista, kanaa, possua ja jälkiruokapaketteja. Ei siis ole tekosyitä sille, miksi et voisi syödä jälkiruokaa vaikkapa tuntureilla – Travellunchilla on tarjolla juuri sitä, mitä sinun tekee mieli. Jokaisessa paketissa on kuusi pakastekuivattua ruoka-annosta. Tarjolla on myös tupla-annospaketteja. Maukasta ruokaa!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!