Tundra III - ID: A054538

TrangiaTundra III

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Trangia - Tundra III

Trangia Tundra on ilman poltinta oleva setti, joka sopii kaasukeittimeen. Kattiloiden ja paistinpannujen pohjat eivät liu'u kaasukeittimen päällä. Tundra sopii siis hyvin veneeseen, asuntovaunuun tai mökille.

Nonstick on päällyste, joka antaa täydellisen pinnan paistamiseen ja vaatii vähemmän tai ei ollenkaan rasvaa. Se helpottaa tiskaamista, koska mikään ei tartu sen pintaan. Nonstick ei kestä kovin hyvin rikkoutumista ja hankausta. Siksi saa käyttää vain muovisia ja puisia työvälineitä. Pinnoite kestää lämpöä ja pientä hankausta.


Tundra III sisältää:

2 kattilaa, 1,75 ja 1,5 litran nonstick-materiaalista. 20 cm:n paistinpannu Kansi, joka sopii kattiloihin, Mitat 20x9,5 cm. Pihdit, suojus.Tuotteen Tundra III ominaisuuksia:
Materiaali: Alumiini
Paino: 620 g
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Trangia-retkikeitin on suosittu ympäri maailmaa ja jo puolen vuosisadan ajan luonnollinen valinta, kun tarvitaan jokasään keitintä. Laadusta kertoo sekin, että Trangia-retkikeittimen ominaisuudet säilyvät ennallaan vielä 60 vuoden jälkeenkin.

Lisää tuotteita merkiltä Trangia

Näytä kaikki Paistinpannut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!