Stekpanna 725-20 - ID: A054516

TrangiaStekpanna 725-20

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Trangia - Stekpanna 725-20

Trangia 20 cm:n paistinpannu nonstick-materiaalista sopii heille, jotka haluavat pakata, syödä ja tiskata kevyesti ja helposti. Nonstick-materiaalin käyttääjäystävälisyys tekee Trangia 20 cm:n paistinpannusta hyvän valinnan.

Trangia 20 cm Stekpanna non-stick on Triangian tarttumaton paistinpannu, joka on halkaisijaltaan 20 cm. Tuote painaa 240 g ja paistinpannun kahva menee kokoon.


Nonstick on päällyste, joka antaa täydellisen pinnan paistamiseen ja vaatii vähemmän tai ei ollenkaan rasvaa. Se helpottaa tiskaamista, koska mikään ei tartu sen pintaan. Nonstick ei kestä kovin hyvin rikkoutumista ja hankausta. Siksi saa käyttää vain muovisia ja puisia työvälineitä. Pinnoite kestää lämpöä ja pientä hankausta.
Tuotteen Stekpanna 725-20 ominaisuuksia:
Materiaali: Alumiini
Paino: 240 g
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Trangia-retkikeitin on suosittu ympäri maailmaa ja jo puolen vuosisadan ajan luonnollinen valinta, kun tarvitaan jokasään keitintä. Laadusta kertoo sekin, että Trangia-retkikeittimen ominaisuudet säilyvät ennallaan vielä 60 vuoden jälkeenkin.

Lisää tuotteita merkiltä Trangia

Näytä kaikki Kattilat ja paistinpannut

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!